Anneka suvekook e toorjuustukook kirssidega.
Põhi:
1 pk tordipulbrit Erika
200 ml vett
peotäis kirsse
Segada ained omavahel ja kallata vormi. Kui tahta, et kirsid oleksid pigem ülemistes kui alumistes kihtides, lisada kirsid taigna peale vormi. (Oh kui segaselt ma sõnastada oskan :) )
Küpseta 200 kraadises kuumuses 30 minutit.
Kate:
1 pk toorjuustu (175 g vist)
100 g hapukoort
2 muna
vaniljesuhkrut
pruuni melassisuhkrut paar lusikatäit vastavalt maitsele
Toorjuust ja hapukoor segada ühtlaseks massiks. Lisada lahtiklopitud munad ja suhkur.
Kallata koogipõhjale ja küpsetada 180 kraadi juures 10 minutit.
Anneka talvekoogiretsept ka, enne kui ära unustan:
Põhjaks küpsetada piparkoogitaigen. Katta vaarikamoosiga ning toorjuustu-vahukoore-zelatiini seguga. Külmkappi ja voila! ongi valmis.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment